Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante baan?

Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers die kunnen bijdragen aan het succes van DEKRA. Bekijk onze openstaande vacatures.

Je kunt de zoekresultaten beperken door zoekcriteria op te geven.

www.werkenbijdekra.nl

Kom jij ons versterken?

Letselschadebehandelaar - Interim Professional - Amsterdam

Wat ga je doen

Verschillende verzekeraars en/of tussenpersonen vertegenwoordigen, dossiers goed en snel behandelen en uitstekende contacten onderhouden.

Daarbij ben je het ‘tien-ballen-succesvol-in-de-lucht-houden’ type. Een administratief en organisatorisch genie.

Als Letselschadebehandelaar weet je precies hoe je snel en goed tot een juiste regeling komt. Zo pragmatisch als jij bent behartig je de belangen van de opdrachtgever zonder te vergeten dat een slachtoffer centraal staat. Je denkt kritisch mee maar verliest tegelijkertijd ook niet de belangen van je opdrachtgever uit het oog. Jij houdt je hoofd koel op deze evenwichtsbalk.

Als Interim Professional doe je dit bij onze verschillende opdrachtgevers. Iedere opdracht als nieuwe uitdaging. Afwisselend, dynamisch, met de zekerheid van een dienstverband bij DEKRA People.

Verantwoordelijkheden

  • Dossiers zijn jouw domein, je controleert alles, niks ontgaat je
  • Als een spin in het web beheer en coördineer je alle afspraken met opdrachtgevers, belangenbehartigers of betrokkenen. Je hebt dan ook een service gerichte instelling
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor de Nederlandse taal aangezien je alle correspondentie rondom dossiers regelt

Jij brengt mee

  • Met jouw inlevingsvermogen en tegelijkertijd daadkracht weet je precies wanneer je ergens de tijd voor moet nemen en wanneer je door moet
  • Je houdt niet van stil en saai, maar bloeit op in een dynamische omgeving waarbij snel kunnen schakelen vanzelfsprekend is
  • Je bent leergierig, ondernemend en weet nieuwe systemen en voorwaarden snel eigen te maken
  • Je kent de branche en hebt ervaring in een soortgelijke functie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wij bieden

Een goed salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een lease auto, bonusregeling, 25 vakantiedagen, reiskostenregeling, ontwikkelplan en coaching op maat. Maar het allerbelangrijkste: een super uitdagende baan, binnen een dynamische, internationale en hard groeiende organisatie met leuke collega’s.

Over ons

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid. Het is één van 's werelds grootste expertiseorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland is DEKRA één van de grootste test- en certificeringsbedrijven. Het bedrijf is actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Business Assurance, Material Testing & Inspection, Occupational Health & Safety, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA People detacheert sinds 2012 professionals gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Claims & Expertise en DEKRA Rail.

Zo zijn we gespecialiseerd in interim inzet op het gebied van schade (schadebehandelaars materieel/personenschade, schade acceptanten) en rail (rail engineers en projectleiders). Inmiddels hebben we een fantastisch interim team met een landelijke dekking en brede ervaring op grote- en kleinschalige projecten.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Arlene Wierda +31625743817

Wij kijken uit naar je sollicitatie